Trainingen & Workshops

"You're never too old to play.
You're only too old for low-rise jeans."

Ellen DeGeneres

Speel en lach je leven leuker

Als volwassenen zijn we erg druk met volwassen zijn. Hypotheken, boodschappen, werk, sportclubs, de hond, vergaderen, de was.... Er lijkt weinig ruimte om te spelen. En waarom zou je ook? Je hebt wel wat belangrijkers te doen. Niet dus! Spelen maakt je leven leuker! Ontspannender. En veel interessanter. Nu zeggen we niet dat je vanmiddag gelijk met je knieën in de zandbak moet gaan zitten knikkeren, al houden we je zeker niet tegen als je deze behoefte voelt opkomen.

In deze training gaan we aan de hand van improvisatietechnieken spelen voor volwassenen. Improvisatietheater is een luchtige, heerlijke en vaak grappige manier van theater maken. We leren je ook hoe je die technieken kunt gebruiken in je normale leven van alledag, om die saaie borrel van je werk leuker te maken, zelfs zonder dat iemand doorheeft dat jij iets heel leuks aan het doen bent. Of, als je staat te wachten op je kids bij het schoolplein. Impro maakt alles leuker, je moet het alleen even weten. 

"Improvisatietheater is een luchtige, heerlijke en vaak grappige manier van theater maken"

Doel van de workshop 

  • Het leven speelser te leven
  • Meer vertrouwen in jezelf te krijgen
  • Je innerlijke kind te ontdekken
  • Het relativeringsvermogen te vergroten
  • Serieuze situaties op een speelse manier te kunnen benaderen
  • Loslaten van gedachtes die jouw beperken in het doen wat je wilt doen

We gaan aan de slag met diverse improvisatie oefeningen om deze resultaten te bereiken. Je gaat spelen met deze oefeningen, met elkaar en op het podium.
We gaan battelen, lol hebben, onszelf uitdagen, falen, exploderen, lachen en genieten.

Theatersportgroepen

Ik geef losse lessen, cursussen of een serie van lessen aan theatersportgroepen of toneelgezelschappen die kennis willen maken met improvisatietheater. Kernwoorden zijn contact, kijken naar wat er is, in het moment blijven en de ander laten stralen.

Interesse?

Meer weten?
Mogelijkheden bespreken?
Kennis maken?

TOP