Workshop Improvisatie theater

Teambuilding door improviseren

Zin om met het team, tussen ‘alle bedrijven door’, eens iets anders dan anders te doen?
Iets waarmee het teamgevoel versterkt wordt, de samenwerking wordt bevorderd en collega’s elkaar op een verrassende ‘andere’ manier leren kennen?
Ga met elkaar improviseren!

Beter samenwerken en helder communiceren

Bij deze improvisatie workshop ga je als team aan de slag met technieken uit het improvisatietheater. Op luchtige, humoristische wijze krijg je in vlot tempo door middel van verschillende oefeningen de basis uitgelegd van improvtheater.

Technieken zoals loslaten, luisteren, samenwerken, accepteren en doorgaan op het idee van de ander, zorgen in het theater voor een mooie geïmproviseerde scene. En op de werkvloer voor een betere samenwerking, heldere communicatie, en een versterkt teamgevoel. We maken gebruik van elkaars kracht. Zeer geschikt voor teambuilding, kennismaking en teamvorming na bijvoorbeeld een reorganisatie, of ter bevordering van de samenwerking na een rumoerige periode.

Deze workshop is geschikt voor kleine en grote groepen.
We kunnen de workshop ook in meerdere groepen verzorgen, met diverse thema’s of project-metaforen.

Resultaten

  • Lekkere break, om daarna weer met open blik verder aan de slag te gaan.
  • Basis kennis over improviseren, ook toepasbaar in werk.
  • Elkaar op een nieuwe manier leren kennen.
  • Elkaar op een nieuwe manier leren kennen.
  • Betere samenwerking tussen de collega’s.
  • Versterkt teamgevoel / teambuilding.
Workshop Improvisatie theater Freya Flach Go! Impro
Workshop Improvisatie theater Go! Impro Freya Flach
Improvisatietheater voor jouw team Freya Flach

 

“Improvisatietheater gaat niet om grappig zijn. Het gaat om contact!”

 

“Improvisatie-
theater gaat niet om grappig zijn.
Het gaat om contact!”

Iets leuks doen met uw team?

Met de personeelsvereniging eens iets anders doen dan bowlen of uit eten? Het voltallige personeel uitnodigen tot iets nieuws? Tijdens een workshop improvisatietheater maakt u met uw team veel lol, terwijl er onbewust ook nog veel van kan worden opgestoken. Leuk, uitdagend, energiek, verrassend en uitnodigend.
Open staan, positieve houding, samenwerken, lef hebben en het feit dat alles mag en er niks fout is!

Ook in combinatie mogelijk met een improvisatie voorstelling, waarbij ervaren improvisatieacteurs uw deelnemers vrijblijvend uitnodigen met hen mee te doen.

Show op maat

Soms kan het fijn zijn om als toeschouwer te kijken naar processen die er spelen binnen uw organisatie. Van buitenaf zie je altijd meer. Op een mooie, ludieke en interactieve manier een spiegel voorgehouden worden.

Of gewoon een leuke, unieke show vol humor en herkenbare situaties presenteren aan uw medewerkers? Alles kan.

Go! Impro werkt samen met een netwerk van improvisatieacteurs en zorgt gegarandeerd voor een evenement waar nog lang over nagepraat zal worden! Avondvullend, een uurtje, aansluitend aan een workshop of op zichzelf staand. We schudden de boel op, laten het kriebelen en lekker na sudderen.

Enorm genoten van de workshop

We hebben enorm genoten van de workshop van afgelopen week, en van die van 11 mei! Freya sloot met haar oefeningen en toon precies aan bij waar wij naar op zoek waren. Met haar positieve energie kreeg ze ook mensen mee waarbij dit eigenlijk enorm buiten de comfort zone lag. Toffe oefeningen waarbij veel herkenning was (in de zin van dat dat ook zo wordt ervaren tijdens het werk m.b.t. bijvoorbeeld miscommunicatie, invulling, te snel nee zeggen, etc.) en we speelse handvatten hebben meegekregen om hiermee mee aan de slag te gaan.
Ook prettig dat ze beide keren andere oefeningen had, met wel dezelfde
achterliggende gedachte en doelen. Maar voor mij en 1 van mijn collega's was dit wel zo prettig, aangezien wij bij beide workshops waren. Wij zijn blij dus!

Improvisatietheater Go! Impro Freya Flach
Go! Impro Improvisatietheater Freya Flach
Freya Flach Improvisatietheater