Blog

You are never too old to play Blog Go! Impro

You are never too old to play

…Behalve als je een puber bent. Ik lees een boek. Mijn vrouw een tijdschrift. Yellow ligt tussen ons in te snurken. Puber 1 zit op haar kamer huiswerk te maken. Puber 2 speelt op zijn kamer op de PlayStation. Het is stil en rustig in huis, de sfeer is relaxt tot op het verveelde af.…

Spelen is het nieuwe roken Blog Go! Impro

Spelen is het nieuwe roken!

Ok, deze uitspraak moet ik even uitleggen. Weet je nog vroeger, toen er nog op werkplekken gerookt werd en je van die rokerskamers had met vergeeld behang en volle asbakken? De rokersclub was meestal een hechte club collega’s, snel van alles op de hoogte, zowel werk- als privé gerelateerd. Het zorgde voor verbinding. Er werd…

Ik heb een heel zwaar leven Blog Go! Impro

Ik heb een heel zwaar leven

Denk jij hierbij ook aan Brigitte Kaandorp? Ik wel! Wat een vakvrouw. Met een groot talent om klein leed theatraal op te blazen tot hilarische herkenning. Ik keek en leerde van haar timing in haar show’s, haar taalgebruik. Ik ging ook ukelele spelen. Kortom, een voorbeeld voor mij! Miss Kaandorp had een idee. Om de…

Freya Flach Blog Grey’s Anatomy

Grey’s Anatomy binge watchen maakt je nog geen dokter.

‘Hoe ging het?’ vraag ik. ‘Niet goed.’ zegt hij. ‘Veel weerstand. Collega’s vonden het raar. Ik dacht dat het aan de opdracht lag, dus probeerde ik nog iets anders wat jij met ons had gedaan, maar ik kreeg ze niet mee. Het leek zo makkelijk wat jij deed, maar dat is het dus niet!’ Deze…

Playmobil Blog Go! Impro Freya Flach

Playmobil

Ik speelde vroeger graag met Playmobil. Hele dagen kon ik mij verliezen in de verhalen die ik fantaseerde. Alles wat ik niet kon meemaken beleefde ik op de grond van mijn slaapkamer, omringd door plastic figuurtjes. Een professionele crossfietser, een vriendelijke piraat, een zwemwedstrijd. Fantastisch was het! Ik heb zelfs een brief (oma spreekt) naar…