Bedrijven

"Work? It is just serious play"

Saul

"Een thema zoals samenwerken, omgaan met veranderingen of teambuilding? Improvisatietheater is hier uitermate geschikt voor!
"

Teambuilding / Bedrijfsuitje / Show

Teambuilding, bedrijfsuitje, show op maat, vergadertheater, koffieautomaat praat, inzicht krijgen in communicatie, verander traject... hoe u het ook noemt, met Go! Impro kunt u alle kanten op. Uw medewerkers leren terwijl ze plezier maken, krijgen nieuwe inzichten over zichzelf en het team, of zijn samen gewoon lekker bezig. Neem contact op, er kan veel!

Bedrijfsuitje

Iets leuks doen met uw team? Met de personeelsvereniging eens iets anders doen dan bowlen of uit eten? Het voltallige personeel uitnodigen tot iets nieuws? Tijdens een workshop improvisatietheater maakt u met uw team veel lol, terwijl er onbewust ook nog veel van kan worden opgestoken. Leuk, uitdagend, energiek, verrassend en uitnodigend. 
Open staan, positieve houding, samenwerken, lef hebben en het feit dat alles mag en er niks fout is!

Ook in combinatie mogelijk met een improvisatie voorstelling, waarbij ervaren improvisatieacteurs uw deelnemers vrijblijvend uitnodigen met hen mee te doen.

Teambuilding

Met uw team werken aan thema’s als samenwerken, communiceren, omgaan met veranderingen? Bij een workshop improvisatietheater gaan uw medewerkers op een humoristiche, heldere, duidelijke en leuke manier aan de slag met improvisatie en de daaraan verbonden thema’s. Gegarandeerd succes!

Show op maat

Soms kan het fijn zijn om als toeschouwer te kijken naar processen die er spelen binnen uw organisatie. Van buitenaf zie je altijd meer. Op een mooie en ludieke manier een spiegel voorgehouden worden.
Of gewoon een leuke, unieke show vol humor en herkenbare situaties presenteren aan uw medewerkers?

Go! Impro werkt samen met een netwerk van improvisatieacteurs en zorgt gegarandeerd voor een evenement waar nog lang over nagepraat zal worden!

Energizer tijdens uw evenement

Een dag lang vergaderen? Een symposium waarbij de deelnemers halverwege de dag wat indutten? Wat kan het dan fijn en nuttig zijn om de deelnemers weer even op te schudden en met een frisse blik te laten kijken. Hiervoor is een energizer van Go! Impro zeer geschikt.

Binnen een korte tijd maken we uw deelnemers met behulp van improvisatietechnieken weer energiek en enthousiast, en brengen we gegarandeerd een positieve energie teweeg.
Ook zeer geschikt als afsluiting van uw evenement, waarbij de inhoud van de dag op een humoristische manier verwerkt wordt en de deelnemers gegarandeerd met een positief gevoel en een lach op hun gezicht naar huis gaan. Dit kan zelfs muzikaal!

Show op maat

Soms kan het fijn zijn om als toeschouwer te kijken naar processen die er spelen binnen uw organisatie. Van buitenaf zie je altijd meer. Op een mooie, ludieke en interactieve manier een spiegel voorgehouden worden.
Of gewoon een leuke, unieke show vol humor en herkenbare situaties presenteren aan uw medewerkers? Alles kan.

Go! Impro werkt samen met een netwerk van improvisatieacteurs en zorgt gegarandeerd voor een evenement waar nog lang over nagepraat zal worden! Avondvullend, een uurtje, aansluitend aan een workshop of op zichzelf staand. We schudden de boel op, laten het kriebelen en na sudderen.

Interesse?

Laten we kennis maken en onze glimlach delen. Mogelijkheden bespreken. Enthousiast worden.
Ik hoor graag van je!

TOP