Aangenaam

"Life must be lived as play’"

Plato

Hoi! Freya hier, de naam achter Go! Impro. Ik train, improviseer, enthousiasmeer, creeër, prikkel, verbind, verras en eet chocola. 
Sinds 1997 ben ik in verschillende functies werkzaam in de ouderenzorg. In 2005 kwam ik voor het eerst in aanraking met improvisatietheater, en heb ik zelf ervaren hoe leuk en zelfs bevrijdend deze vorm van theater maken is. In het begin vooral als improvisatie acteur, later ging ik mij steeds meer ontwikkelen als trainer.
Tijdens het werk in de ouderenzorg werkte ik ook met mensen met een vorm van dementie. Ik ontdekte dat de technieken die ik beheerste vanuit mijn improvisatietheater ervaring, zeer goed werkte in het contact met mensen met dementie. Ik ontwikkelde daarom een training speciaal op dat gebied, het raakvlak tussen het niet weten binnen improvisatietheater en het niet weten wat er gaat komen in de omgang met mensen met een vorm van dementie.
Verder geef ik improvisatietheater in de vorm van ludieke workshops, (serieuzere) trainingen voor bedrijven, improvisatietlessen voor basisscholen of cursussen voor improvisatiegroepen.
Het gaat niet om grappig zijn, het gaat om contact!

Improvisatietheater gaat niet om grappig zijn. Het gaat om contact!

Waar?

Ik werk door heel Nederland waar mensen er open voor staan op een speelse manier te leren.

Ik neem spelen en leren serieus!

TOP