Kids

"For children play is serious learning.
Play is really the work of childhood"

Fred Rogers

Improvisatietheater voor kinderen

Improvisatietheater geeft kinderen de kans om op een speelse manier vaardigheden te leren waar zij veel aan hebben. Zo leren ze sociale vaardigheden zoals samen werken en rekening houden met een ander. Ze werken aan hun communicatieve vaardigheden, bouwen zelfvertrouwen op en leren creatief om te gaan met problemen. En dat allemaal terwijl zij bezig zijn met spelen en plezier maken!  Go! Impro biedt verschillende mogelijkheden voor improtheater met en voor kinderen.

Te Gek Theater: De vrolijkste theatershow van Bergen op Zoom!

Te Gek Theater

De vrolijkste theatershow in Bergen op Zoom! Waarbij geen enkele voorstelling hetzelfde is, omdat alles samen met jou ter plekke bedacht wordt. Jij mag zeggen waar het over zal gaan, en je mag zelfs meespelen als je dat wilt. Wij gaan aan de slag met jouw fantasie. Deze show is leuk voor kinderen vanaf vier jaar en hun grote mensen.

 

Eerstvolgende show: laten we je zo snel mogelijk weten!

Deze show is leuk voor kinderen vanaf 4 jaar en hun grote mensen.
Te Gek Theater speelt in Residentie Moermont, aan de veilingdreef nummer 6 in Bergen op Zoom. De zaal gaat open om 14.00 uur, de voorstelling begint om 14.30 uur en duurt ongeveer een uurtje.
Kaartjes kosten 5 euro. Opa's en oma's mogen gratis naar binnen! Reserveren kan door een mailtje te sturen naar reserveren@goimpro.nl

Speeldata:

10 februari

Improvakantieweek in Frankrijk 20/27-6

Lijkt het je leuk om te leren hoe je een superheld kunt zijn? Of een slechterik die eigenlijk heel lief is? In deze week kun je alles zijn wat je wilt! Een draak, vogel of reus. Een meneer op school of een directeur van een fabriek. In je fantasie kan alles! En het wordt nog leuker en spannender wanneer je dit allemaal samen bedenkt met andere kinderen. En van je ouders heb je geen last, want die kunnen zelf ook een leuke cursus kiezen.

In de Morvan in Frankrijk ligt het schitterende landgoed l'Huy Préau. Hier worden iedere zomer creatieve cursussen gegeven voor volwassen en kinderen.

Dit jaar is er, naast het cursusaanbod voor volwassen, ook een improvisatieweek voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. Van zaterdag 20 tot en met zaterdag 27 juli. 

Een creatieve, leuke, ontspannende en leerzame vakantie!
Improvisatietheater geeft kinderen de kans om op een speelse manier vaardigheden te leren waar zij veel aan hebben. Zo leren ze samen te werken, ontwikkelen zij sociale vaardigheden en een zelfbewustzijn, leren rekening te houden met anderen, bouwen zelfvertrouwen op en werken aan hun communicatieve vaardigheden, allemaal terwijl zij bezig zijn met spelen en vooral met plezier maken.
De impro week wordt gegeven door 2 ervaren improtrainers. Er wordt goed gekeken naar de groep en wat deze nodig heeft. De lessen worden aangepast aan het niveau en de concentratie van de groep. Plezier maken staat voorop!

De lessen zullen voornamelijk plaatsvinden in de ochtend van 10 tot 13, en van 16 tot 19, steeds met pauzes ertussen zodat de concentratie gewaarborgd blijft. De lessen worden gegeven in een tent op het terrein en in de openlucht. De tent is tevens de plek waar de kinderen ook buiten de lessen om terecht kunnen, om spelletjes te spelen, te lezen of even tot rust te komen.

Bij improvisatietheater wordt de inhoud van de scenes door de spelers èn hun publiek ter plekke bedacht. De kinderen kunnen stralen in hun eigen bedachte verhalen. Op een veilige en positieve manier begeleid door de trainers. De lessen zijn afwisselend en speels opgezet, zodat de kinderen betrokken en geïnteresseerd blijven.

Deze week is voor kinderen tussen de 8 en de 12 jaar. Heb je nu een kind wat net buiten deze leeftijd valt, maar waarvan je denkt dat die er toch goed in zou passen? Neem dan contact met ons op, dan hebben we het er even over.

De kosten voor de week bestaan uit twee delen, de cursus kosten en de verblijfskosten. De kosten voor de cursus zijn 250 euro er kind. Bij meerdere kinderen uit 1 gezin krijgt de tweede (of derde, of vierde) inschrijving 10% korting.
De kosten voor het verblijf boek je via Préau, daar zijn verschillende mogelijkheden, dus geheel af te stemmen naar je eigen wens. De verblijfskosten zijn altijd gebaseerd op volpension, inclusief drie maaltijden per dag en onbeperkt gebruik van koffie en thee.
Voor kinderen tot en met 10 jaar geldt een korting van 50%, voor kinderen van 11 tot en met 16 jaar een korting van 25%.

 

Kijk voor meer informatie op preau.nl

Improlessen en kinderfeestjes

Binnenkort meer...

Voor je ouders

Improvisatietheater geeft kinderen de kans om op een speelse manier vaardigheden te leren waar zij veel aan hebben. Zo leren ze samen te werken, ontwikkelen zij sociale vaardigheden en een zelfbewustzijn, leren rekening te houden met anderen, bouwen zelfvertrouwen op en werken aan hun communicatieve vaardigheden, allemaal terwijl zij bezig zijn met spelen en vooral met plezier maken.
De impro lessen  worden gegeven door 2 ervaren improtrainers. Er wordt goed gekeken naar de groep en wat deze nodig heeft. De lessen worden aangepast aan het niveau en de concentratie van de groep. Plezier maken staat voorop!

Meer informatie? Reserveren?

Neem gerust contact op.

TOP